Referenties

Motrac

Motrac automatiseert bestellingen en leveringen

“Cnext heeft voor ons de migratie van BizTalk 2006 naar de nieuwste versie 2013 uitgevoerd. Ze hebben sneller opgeleverd dan verwacht en bleven ook netjes binnen budget. Daarnaast hebben ze een health check doorgevoerd van het platform en waar nodig risico’s verwijderd. We zijn erg tevreden van de samenwerking omdat ze goed met ons meedenken en initiatief nemen”, aldus Christophe Mannaert, ICT Administrator bij Motrac.

Christophe Mannaert vervolgt: “Microsoft BizTalk ondersteunt verschillende processen voor onze afdelingen in België, Nederland en Duitsland. De communicatie rond voorraad, technische keuringen tussen de verschillende afdelingen, bestellingen van onze dealers en de synchronisatie van klantinformatie tussen onze CRM- en ERP-applicaties gebeurt via BizTalk. Het platform ondersteunt ook de leveringen van onderdelen bij onze 70 onderhoudstechnici. Hierdoor krijgen zij tijdig de correcte onderdelen geleverd waardoor wij onze klanten beter van dienst zijn. BizTalk zorgt voor meer efficiëntie en indirect dus voor een omzetstijging.”

“In de nabij toekomst zullen we voor het planningsysteem van de technici ook een beroep gaan doen op BizTalk voor het automatisch uitsturen van de werkbonnen naar onze klanten.”

Sinds 1973 is Motrac Handling & Cleaning toonaangevend als totaalaanbieder van interne logistieke oplossingen en cleaning. Meer informatie over Motrac Handling & Cleaning vindt u op de bedrijfswebsite.