Referenties

BDO

BDO digitaliseert diensten volgens roadmap

Klanten van BDO willen steeds vaker via digitale kanalen werken. Daarom is een doeltreffende, digitale transformatie van BDO’s activiteiten heel belangrijk. Een schaalbaar middleware-platform ondersteunt het digitale aanbod van BDO. Daarmee kan BDO z’n bestaande back-end applicaties op een veilige en betrouwbare manier aan klanten beschikbaar stellen.

Schaalbaar integratieplatform

Cnext werd geraadpleegd door BDO Nederland voor het helpen opbouwen van een roadmap voor het middleware-platform. Eerst werd een grondige evaluatie uitgevoerd van de huidige aanpak voor systeemintegratie. Daarna werden er verschillende verbetervoorstellen geformuleerd. Dit liet BDO Nederland toe om de juiste keuzes te maken voor het verder uitbouwen van hun online dienstverlening. Cnext heeft BDO Nederland intussen ook geholpen met het implementeren van de eerste stappen in de uitgestippelde roadmap.

BDO is intussen een van de belangrijkste organisaties ter wereld op het gebied van audit, accountancy en consultancy. Oorspronkelijk ontstaan vanuit drie Europese, een Amerikaanse en een Canadese firma, telt de organisatie nu 48.000 medewerkers in meer dan 135 landen.