Over Cnext

We halen onze energie uit innovatie

Succesvolle projecten

De sleutel tot succes voor elk project is goed inzicht in de situatie en in de behoeften van onze klanten. Met passie en expertise zetten we elke uitdaging om in een opportuniteit.

Projectaanpak

Bij al onze projecten hanteren we dezelfde, unieke projectmethodiek. Die waarborgt dat het resultaat binnen de afgesproken termijn en binnen een voorspelbaar budget wordt gerealiseerd. Het resultaat is bovendien een duidelijke verbetering van uw klanteninteracties: niet alleen krijgt u meer inzicht in uw klanten, u haalt ook meer waarde uit elke interactie.

Voorspelbaar resultaat

Cnext heeft twintig jaar ervaring met kleine en grote projecten verwerkt in een methodiek die leidt tot een sneller resultaat. Hierbij hanteren we opleveringsintervals van drie weken. Dankzij onze rigoureuze aanpak kunnen we de voorspelbaarheid en het resultaat van het project drastisch verbeteren. We zorgen ook voor een optimale inzet van uw werknemers, partners of klanten die voor welbepaalde onderdelen meewerken.

Van start

De voorbereidende fase begint met een Customer Experience & Inspiration-workshop, waarna we initiatieven verder kunnen uitwerken tot een prototype. Vaak leiden deze tot een strategisch plan voor de optimalisatie van uw klanteninteractie. We beperken ons hierbij niet tot het leveren van advies, maar realiseren ook de uitvoering.

Respect voor u

De beste resultaten worden bereikt in een relatie van wederzijds vertrouwen. Wij zijn overtuigd dat openheid bedrijven en relaties sterker maakt. We behandelen al onze stakeholders – klanten, medewerkers, partners en aandeelhouders – dan ook met het grootste respect.

Over Cnext

We begeleiden ondernemingen die werken aan een efficiënte dienstverlening en betere klantencontacten. Daarbij helpen we u om uw processen te versnellen en de interactie met uw klanten te optimaliseren. We garanderen u een positief effect op uw bedrijfsresultaat.

Cnext werd opgericht in 2007 en werkt vanuit België in de meeste Europese landen. We hebben ons hoofdkantoor in Mechelen en een site in Litouwen. We investeren vooral in kennisopbouw van onze mensen om u een blijvend voordeel aan te bieden, met efficiëntere processen en trouwere klanten als resultaat.

Management

Peter Van Kerkhove - CEO

Peter Van Kerkhove - CEO

Een passie voor technologie, innovatie en procesoptimalisatie – die hij op verschillende manieren en in diverse rollen heeft kunnen beleven – is de rode draad doorheen de carrière van Peter. Als CEO van Cnext zet hij zijn meer dan vijftien jaar lange ervaring in om bedrijven te begeleiden bij hun verandering naar een organisatie die de klant centraal zet en gedreven is door data. Dat doet hij met de hulp van een sterk en gemotiveerd internationaal team van experten.

Peter Van Roosbroeck - Strategy Advisor

Peter Van Roosbroeck - Strategy Advisor

Met zijn meer dan vijftien jaar lange ervaring in sales, marketing en management bij verschillende software- en dienstenbedrijven, is Peter Van Roosbroeck ervan overtuigd dat aandachtig luisteren naar de klant en hen toegevoegde waarde bieden de enige manier is om langdurige professionele relaties op te bouwen en elkaars business te versterken.

Valere Vrancken - CFO

Valere Vrancken - CFO

Valere Vrancken is onze CFO. Hij zorgt ervoor dat Cnext nieuwe stappen kan zetten, zoals het aantrekken van investeringen voor de ontwikkeling van nieuwe software en diensten in het kader van onze nationale en internationale groei. Bovendien waakt hij over de financiële gezondheid van Cnext met het oog op onze sterke omzetgroei.

Stijn Van Raemdonck - COO

Stijn Van Raemdonck - COO

Stijn Van Raemdonck heeft jarenlange ervaring in businessintegratie en digitale transformatie. Hij ondersteunt Cnext in het behalen van haar strategische doelstellingen. Dagelijks werkt hij samen met het Cnext-team aan innovatieve oplossingen voor klanten. Als COO besteedt hij veel aandacht aan het bewaken van de kwaliteit, het op peil houden van competenties en het klantgericht denken en handelen.

Koenraad Jacob - Lead Data Scientist

Koenraad Jacob - Lead Data Scientist

Met meer dan vijftien jaar data science op de teller, ontfermt Lead data scientist Koenraad zich over statistische en datamining-projecten in databasemarketing en analytische CRM. Hij is een expert in de segmentatie van klantenbestanden, profilering, churnanalyse, cross- en upselling, RFM-analyses, LTV-ratio’s, response- en upliftmodellen en forecasting. Dankzij zijn kennis van verschillende sectoren, zoals energie, financiële diensten, productie, retail, telecommunicatie, heeft hij snel inzicht in een bedrijf en de noden. Koenraad is sterk in het ontwikkelen van een volledige modelingstrategie en een duidelijke aanpak om die strategie op de werkvloer toe te passen.

Yves Van Beethoven - Lead Enterprise Architecture

Yves Van Beethoven - Lead Enterprise Architecture

Met meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector, geeft Lead Enterprise Architect Yves Van Beethoven advies aan managers die meer groei willen. Hij volgt de technologische trends op de voet en bekijkt welke kansen die bieden. Yves weet als geen ander hoe technologie de business vooruit kan helpen, onder meer dankzij z’n jaren bij Accenture, Microsoft en Cap Gemini. Yves bouwde zijn expertise vooral op bij klanten in de financiële en de openbare sector. Klanten kunnen bij Yves terecht voor een businesscase, om hun inkomsten te verhogen of om te bespreken hoe ze innovaties kunnen inzetten in hun bedrijf. Via een gestructureerde aanpak en teamwork helpt hij klanten om sneller, efficiënter en innovatiever te werken.

Partners