Business Integration

 

Blijf niet hangen in administratieve rompslomp

Met onze business integration-diensten haalt u het volle potentieel uit uw bestaande processen en systemen terwijl u ze blijft gebruiken en uitbouwen. Cnext helpt u om efficiënter te werken aan lagere operationele kosten, met meer omzet en winst als gevolg. Om deze verbeteringen te realiseren, hanteren we onze beproefde methodiek die u kunt toepassen op alle bedrijfsprocessen in diverse sectoren. Zo loopt u geen kansen mis om uw klanten beter te dienen.

 

Waarom u best uw processen op orde zet

Snelle en efficiënte dienstverlening

Wanneer uw processen op elkaar zijn afgestemd en alle kinks uit de kabel zijn gehaald, loopt uw administratie op wieltjes. Daar worden uw klanten en personeel enkel blij van en dat ziet u aan de resultaten.

Minder administratie voor uw personeel

We stroomlijnen alle processen zodat administratie in enkele klikken kan gebeuren en minder tijd en werk vergt. In plaats van het zoveelste Excel-bestand aan te vullen focussen uw werknemers op wat er echt toe doet: uw klanten helpen met hun expertise.

Haal het maximum uit uw software

De echte kracht van uw verschillende toepassingen, zit in het samenwerken met elkaar. Uw customerservice-tool haalt klantengegevens uit CRM, zoekt in uw boekhouding naar de laatste factuur en opent de details van de bestelling uit uw ERP-toepassing in slechts enkele klikken.

Zie uw kosten dalen en omzet stijgen

Administratief werk vermijdt u zoveel mogelijk want u verdient er niks aan. Integreert u uw bedrijfsprocessen met elkaar dan kan administratief werk in enkele klikken gebeuren. Dat scheelt in administratie en u draait waarschijnlijk ook meer omzet omdat er meer tijd is voor de klant.

 

Gratis workshop

Benut u wel alle mogelijkheden van Microsoft BizTalk Server en Azure Logic Apps?

Het integratieplatform vervult een cruciale rol in het IT-landschap van uw bedrijf. Wilt u weten hoe goed u en uw team scoren op het beheer, architectuur en development best practices van het Microsoft Integration Platform? Welke risico’s u goed of onvoldoende afdekt? Of u klaar bent om meer volume of process automation te ondersteunen met uw huidig platform?

Tijdens een workshop van een halve dag geven we u:

  • een maturiteitsassessment van uw BizTalk server-omgeving,
  • een duidelijk actieplan om BizTalk en Azure Logic ten volle te benutten.

 

Vraag uw gratis workshop nu aan!

Een interactieve werksessie die uitdaagt om na te denken over de rol van data in uw bedrijf. Helemaal gratis.

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw bedrijf (verplicht)

We houden rekening met uw privacy. Om uw aanvraag op te volgen, worden uw gegevens opgeslagen. Zonder uw akkoord voegen we u echter niet toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

 

Laat uw organisatie op wieltjes lopen

Breng alles in kaart

Bij veel bedrijven lopen de interne processen, maar ook die naar de klant toe, over verschillende softwaretoepassingen. Willen we die over de hele lijn efficiënter maken en met elkaar integreren, dan is het cruciaal dat we weten welke er zijn. Daarom is de eerste stap het onder de loep nemen van uw organisatie om alle workflows te identificeren en in kaart te brengen. Daarbij houden we ook rekening met wijzigingen en nieuwe software die al op de planning staan. Zo komen we tot een alles omvattende roadmap waarmee u aan de slag kan.

Integreer en verbeter voor een geoliede machine

Met de kaart van uw bedrijfsprocessen kunnen we kijken waar het schoentje wringt. Waar kan u dubbel of handmatig werk automatiseren of ervoor zorgen dat het werk niet meer nodig is? Door de knelpunten op te lossen zorgen we dat uw administratieve last ziet dalen, wat uw kosten en omzet ten goede komt.

Een deel van die knelpunten zal u kunnen oplossen door uw aanpak bij te sturen of door de toevoeging van nieuwe software en processen. Soms kan ook de samenwerking tussen uw softwarepakketten soelaas bieden. Een eenvoudig voorbeeld is bijvoorbeeld uw marketingsoftware die via uw websiteformulieren nieuwe leads in uw CRM aanmaakt. Dat maakt vooral voor u het leven gemakkelijker, maar de nauwe samenwerking tussen uw software is ook een plus voor de klant omdat hij correct en snel geholpen kan worden.

 
 

Wat we voor u kunnen doen

Om uw bedrijf als een gesmeerde machine te laten draaien die data gebruikt als zijn motor doen we heel wat. Bekijk ook zeker ons plan van aanpak!

Ik wil weten hoe jullie te werk gaan

Mobile business

Uw organisatie wil dat gegevens altijd en overal beschikbaar zijn. Ook buiten het kantoor moeten verkopers, klanten, de distributieafdeling of uw logistiek team vlot toegang hebben tot de bedrijfstoepassingen, zodat ze flexibel en efficiënt aan de slag kunnen. Maar hoe doet u dat op een veilige manier? Dankzij onze gecertificeerde kennis van integratiemethodes zorgt Cnext voor een succesvolle en betrouwbare data-integratie, zodat u uw gegevens ook mobiel kunt raadplegen. We adviseren u over de keuzemogelijkheden en implementeren die met aandacht voor de data en logica, synchronisatie, veiligheid, API-beheer en SOA-governance.

BizTalk server en Azure Logic Apps

Elke organisatie gebruikt steeds meer software, maar zijn alle processen optimaal op elkaar afgestemd? Of verliest u nodeloos tijd? Cnext versnelt uw processen door onderliggende applicaties zoals ERP, CRM, front office- en back office-toepassingen, met elkaar te integreren. We implementeren en configureren Microsoft BizTalk Server on-premise of in de cloud om processen zo goed mogelijk in te zetten. Dit kan binnen uw bedrijf en zal ook bedrijfsprocessen met partners en leveranciers versnellen.

ROBOTIC PROCESS AUTOMATION

Robots zijn geen toekomst muziek meer, ook niet voor uw bedrijf. Softwarerobots geven uw bedrijf een competitief voordeel door uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Deze bots kunnen een scala aan repetitieve taken op zich nemen. Daarvoor interpreteren, reageren en communiceren ze tussen verschillende softwaresystemen. Een beetje zoals uw werknemers dat zouden doen. Alleen kan uw robot 24 op 7 werken en is hij een pak accurater.

Geef uw bedrijf een boost
Dankzij Robotic Process Automation maakt u komaf met complexe processen. U krijgt een gestroomlijnde workflow die u ongeziene flexibiliteit geeft. U kan ze snel integreren in uw systemen en voegt er toe naar gelang u ze nodig heeft. Ze rapporteren voortdurend zodat u de data heeft om de juiste beslissingen voor uw bedrijf te nemen.

PROCESS MINING EN PREDICTION

U voelt dat een van uw processen niet echt vlot verloopt. Maar naar waar het schoentje precies wringt, heeft u het raden. Samen met u gaan we aan de slag om de kink in de kabel te vinden en uit te strijken aan de hand van process mining en voorspelling. Allereerst reconstrueren en visualiseren we uw bedrijfsprocessen. Daarna gaan we samen op zoek naar de verborgen zwakheden die de kost, snelheid en kwaliteit van uw werk beïnvloeden. Met de bottlenecks in de hand, zoeken we naar de oorzaken ervan. Eens we die hebben gebruiken we onder andere machine learning om manieren te vinden om ze te verhelpen. Zo kan u op basis van feiten beslissingen nemen om uw processen te verbeteren.

Order-to-cash

U voelt dat een van uw processen niet echt vlot verloopt. Maar naar waar het schoentje precies wringt, heeft u het raden. Samen met u gaan we aan de slag om de kink in de kabel te vinden en uit te strijken aan de hand van process mining en voorspelling. Allereerst reconstrueren en visualiseren we uw bedrijfsprocessen. Daarna gaan we samen op zoek naar de verborgen zwakheden die de kost, snelheid en kwaliteit van uw werk beïnvloeden. Met de bottlenecks in de hand, zoeken we naar de oorzaken ervan. Eens we die hebben gebruiken we onder andere machine learning om manieren te vinden om ze te verhelpen. Zo kan u op basis van feiten beslissingen nemen om uw processen te verbeteren.

E-Business en EDI

Vindt u het ook moeilijk om vlot gegevens uit te wisselen met andere afdelingen? Of met klanten, leveranciers en partners? Cnext heeft uitgebreide ervaring in e-business en geavanceerde kennis van big data, cloud, Internet of Things (IoT), mobiele business en SaaS-apps. Deze toepassingen helpen u om, in gelijk welke sector, snel en efficiënt in verbinding te staan met uw zakenrelaties. We bepalen uw behoeften voor een succesvolle B2B-integratie en implementeren de nodige technologie. Hierdoor behoudt u of versterkt u uw competitief voordeel, of het nu gaat om ondersteuning van de verkoop, logistiek of facturatie. We bieden ook een service level agreement voor het onderhoud van uw platform om gegevens uit te wisselen en monitoringsoftware om de businessverwachtingen netjes te beheren.

SAP EN DYNAMICS 365 INTEGRATION

Om als organisatie vlot samen te werken met partners en klanten, moeten ook uw bedrijfsprocessen dynamisch zijn. Vooral logge ERP-systemen kunnen een struikelblok zijn. Aanpassingen zijn al snel ingrijpend met een gepeperde rekening als gevolg. Ook fusies of overnames betekenen vaak een uitdaging voor een geslaagde integratie. Cnext beschikt over een gespecialiseerd team dat gecertificeerde producten en best practices inzet om SAP, Microsoft Dynamics AX en Baan snel en gemakkelijk te verbinden met uw toepassingen, inclusief die van uw klanten en leveranciers. We analyseren uw behoeften en implementeren de resultaten. Hierdoor zijn uw IT-toepassingen beter afgestemd op uw strategische processen. Zo kunt u zich nog meer richten op samenwerking en op wat de klant van u verwacht.

Microsoft Azure

Alles draait om connectiviteit. Er zijn steeds meer cloudapplicaties die uw bedrijfsprocessen ondersteunen. Die applicaties kunt u pas optimaal inzetten door uw on-premises toepassingen aan uw online toepassingen te koppelen. Zo kunt u veilig al uw toepassingen via de cloud en mobiel gebruiken. Cnext biedt jarenlange ervaring in EAI en cloudintegratie waarmee uw bedrijfsprocessen sneller en beter kunnen worden uitgevoerd, wat dan weer sneller winst oplevert.