Over Cnext

We halen onze energie uit innovatie

Succesvolle projecten

De sleutel tot succes voor elk project is goed inzicht in de situatie en in de behoeften van onze klanten. Met passie en expertise zetten we elke uitdaging om in een opportuniteit.

Projectaanpak

Bij al onze projecten hanteren we dezelfde, unieke projectmethodiek. Die waarborgt dat het resultaat binnen de afgesproken termijn en binnen een voorspelbaar budget wordt gerealiseerd. Het resultaat is bovendien een duidelijke verbetering van uw klanteninteracties: niet alleen krijgt u meer inzicht in uw klanten, u haalt ook meer waarde uit elke interactie.

Voorspelbaar resultaat

Cnext heeft twintig jaar ervaring met kleine en grote projecten verwerkt in een methodiek die leidt tot een sneller resultaat. Hierbij hanteren we opleveringsintervals van drie weken. Dankzij onze rigoureuze aanpak kunnen we de voorspelbaarheid en het resultaat van het project drastisch verbeteren. We zorgen ook voor een optimale inzet van uw werknemers, partners of klanten die voor welbepaalde onderdelen meewerken.

Van start

De voorbereidende fase begint met een Customer Experience & Inspiration-workshop, waarna we initiatieven verder kunnen uitwerken tot een prototype. Vaak leiden deze tot een strategisch plan voor de optimalisatie van uw klanteninteractie. We beperken ons hierbij niet tot het leveren van advies, maar realiseren ook de uitvoering.

Respect voor u

De beste resultaten worden bereikt in een relatie van wederzijds vertrouwen. Wij zijn overtuigd dat openheid bedrijven en relaties sterker maakt. We behandelen al onze stakeholders – klanten, medewerkers, partners en aandeelhouders – dan ook met het grootste respect.

Over Cnext

We begeleiden ondernemingen die werken aan een efficiënte dienstverlening en betere klantencontacten. Daarbij helpen we u om uw processen te versnellen en de interactie met uw klanten te optimaliseren. We garanderen u een positief effect op uw bedrijfsresultaat.

Cnext werd opgericht in 2007 en werkt vanuit België in de meeste Europese landen. We hebben ons hoofdkantoor in Mechelen en een development center in Polen. We investeren vooral in kennisopbouw van onze mensen om u een blijvend voordeel aan te bieden, met efficiëntere processen en trouwere klanten als resultaat.

Management

Peter Van Kerkhove

Peter Van Kerkhove

CTO Peter Van Kerkhove zet zijn ervaring met bedrijfsprocessen en software-integratie in om u de juiste oplossing voor te schotelen. Peter vertrekt vanuit het principe dat elke succesrijke organisatie gebaseerd is op een goede afstemming tussen mensen, processen en technologie.

Peter Van Roosbroeck

Peter Van Roosbroeck

Met zijn jarenlange ervaring in sales, marketing en meer dan tien jaar managementervaring bij software- en dienstenbedrijven, is CEO Peter Van Roosbroeck ervan overtuigd dat aandachtig luisteren naar de klant en hen toegevoegde waarde bieden de enige manier is om langdurige professionele relaties op te bouwen en elkaars business te versterken.

Valere Vrancken

Valere Vrancken

Valere Vrancken is onze CFO. Hij begeleidt onze organisatie naar nieuwe stappen, zoals het aantrekken van investeringen voor de ontwikkeling van nieuwe software en diensten in het kader van onze nationale en internationale groei, plus het financieel gezond houden van de onderneming met het oog op de sterke omzetgroei die we doormaken.

Stijn Van Raemdonck

Stijn Van Raemdonck

Als competence center lead Customer Experience wil Stijn Van Raemdonck niets liever dan meer waarde halen uit uw klantencontacten. Bent u geïnteresseerd om te weten hoe dat kan, dan heeft u aan Stijn de juiste gesprekspartner.

Koenraad Jacob

Koenraad Jacob

Lead data scientist Koenraad heeft bijzonder veel ervaring met statistische en datamining-projecten in databasemarketing en analytische CRM. Met meer dan 15 jaar data science op de teller, is hij een expert in de segmentatie van klantenbestanden, profilering, churnanalyse, cross- en upselling, RFM-analyses, LTV-ratio’s, response- en upliftmodellen en forecasting. Dankzij zijn kennis van verschillende sectoren (energie, financiële diensten, productie, retail, telecommunicatie) heeft hij snel inzicht in een bedrijf en de behoeften. Koenraad is sterk in het ontwikkelen van een volledige modelingstrategie en een duidelijke aanpak om die strategie op de werkvloer toe te passen.

Yves Van Beethoven

Yves Van Beethoven

Met meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector geeft Lead Enterprise Architect Yves Van Beethoven advies aan managers die meer groei willen behalen. Hij volgt de technologische trends op de voet en bekijkt welke kansen die bieden. Yves weet hoe technologie de business vooruit helpt, onder meer dankzij z’n jaren bij Accenture, Microsoft en Cap Gemini. Yves bouwde zijn expertise vooral bij klanten in de financiële en de openbare sector. Klanten kunnen bij Yves terecht voor een businesscase, om hun inkomsten te verhogen of om te bespreken hoe ze innovatie kunnen inzetten. Via een gestructureerde aanpak en teamwork helpt hij klanten om hen sneller, efficiënter en innovatiever te laten werken.

Partners