Customer experience

Extra klantgericht

Organisaties richten zich steeds meer naar hun klanten. De aandacht verschuift van het product of de dienst naar hoe de interactie met de klant verloopt. Bouwt uw organisatie aan een langetermijnrelatie met klanten? We stemmen uw bedrijfsstrategie en uw IT op elkaar af om uw impact te maximaliseren. We helpen u de tevredenheid van uw klanten te verbeteren door aan hun verwachtingen te voldoen en die zelfs te overstijgen.

 

 

Customer journey

Customer journey

Zijn de customer journey maps in uw organisatie alleen het resultaat van vrij abstracte oefeningen in workshops? Wil u graag een stap verder gaan dan interne besprekingen erover?

Wat de klant echt doet

Wij bieden u de tools om de echte interacties in kaart te brengen. We luisteren naar wat de klant te vertellen heeft via verschillende digitale kanalen en zetten deze informatie om in concrete cijfers via Thunderhead-technologie.

Positieve klantenervaring

Daarmee verkrijgt u een betrouwbaar beeld van uw klanteninteracties om op basis daarvan de werking van uw segmentering, marketing, verkoopkanalen, customer care en andere te optimaliseren. Hoe klanten het contact met uw organisatie ervaren, bepaalt of ze terugkomen. Het is essentieel dat u zorgt voor een positieve klantenervaring. We kunnen u daarmee helpen door binnen een periode van 12 weken de customer journey en alle klantenervaringen te verbeteren.

Digitale transformatie

Digitale transformatie

U wil wel tegemoet komen aan de verwachting van uw klanten om uw diensten steeds meer digitaal te leveren, maar u heeft de essentiële processen nog niet voldoende gedigitaliseerd? Daarnaast zijn de diverse systemen die nodig zijn voor het bereiken van uw doelstellingen misschien onvoldoende met elkaar verbonden? Hoe gemakkelijk is het voor u om gegevens over uw klanten en hun historiek te ontsluiten?

De klant eerst

We helpen u om te vertrekken vanuit de klant, wie hij is en wat z’n behoeften zijn. Daarna bekijken we uw organisatie, uw processen en systemen. We maken een plan om de juiste systemen en bronnen aan elkaar te koppelen zodat u kunt werken met digitale processen om daarmee aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen.

Meer impact op uw klanten

U kunt op ons rekenen om uw IT-systemen volledig in lijn te brengen met wat uw business nodig heeft, zodat u de gewenste impact heeft op uw klanten.

Customer care

Customer care

Maak u klaar voor omnichannel, want klanten beslissen zelf hoe ze uw organisatie willen contacteren. In 96% van de contactcenters gebruikt men meer dan één communicatiekanaal, terwijl slechts 27% van de organisaties dat op een geïntegreerde manier doet.

Alle kanalen samen

Met Smartconnect stemmen we alle communicatiekanalen af (e-mail, telefoon, sociale media, chatberichten en meer) op uw bestaande, operationele processen. Zo verhoogt u uw bereikbaarheid en krijgt u een overzicht van de interacties tussen u en uw klant. Hierdoor spelen uw callcentermedewerkers snel in op de verwachtingen van uw klant en hoeft niemand tijd te verliezen.

Betere dienstverlening

Cnext heeft één doel: tevreden klanten, met gelijk welk proces of welke afdeling ze contact hebben. Met Microsoft Unified Service Desk kunnen uw medewerkers klanten ook efficiënter helpen. De software geeft alle klantinformatie uit verschillende bronnen weer op één handige interface. Dat zorgt voor snelle en correcte dienstverlening. Het speelt ook klantbeoordelingen door om op basis daarvan de prestaties van uw medewerkers te verbeteren.

CRM

CRM

Gebruik uw gegevens, want ze zijn waardevol. Werk eraan om klantinformatie en -communicatie beter te delen. Profiteer van onze ervaring in software-integratie door Microsoft Dynamics CRM als een toepassing op maat te gebruiken. Cnext analyseert wat u nodig heeft en levert in een termijn van 3 weken tot 6 maanden een volledige xRM-omgeving.

De klant centraal

Aangepast aan uw behoeften maakt CRM het gemakkelijker voor uw verkoop-, marketing- en serviceafdelingen om samen te werken. De software toont namelijk alle klantinformatie uit interne en externe gegevens en helpt u om uw acties en campagnes overzichtelijk te beheren. Hierdoor werkt u ook vlotter samen met partners.

Betere prognoses

CRM maakt informatie toegankelijk voor iedereen, zelfs onderweg. Uw mensen zullen klantinformatie frequenter raadplegen, realistische voorspellingen over verkoop en churn maken, en betere productaanbevelingen voorstellen.

Klantensegmentatie

Klantensegmentatie

Waarmee maakt u uw klanten tevreden? Is dat voor elke klant hetzelfde? Wat willen uw klanten precies? In ons Innovation Lab lossen onze specialisten met uw vraagstukken op, op basis van uw gegevens. Dankzij onze expertise in data science-technieken verzamelen we informatie uit verschillende bronnen, waarna we uw klantenbestand verdelen in subgroepen met dezelfde eigenschappen (micro-segmentatie).

Gerichte aanpak en resultaten

Door die segmentatie kunt u kiezen voor een gerichte aanpak per subgroep en ontdekken op welke subgroepen uw organisatie meer kan inzetten. Maak gebruik van een recommendation engine en zorg voor een gepersonaliseerd klantaanbod, afgestemd op de huidige of toekomstige behoeften per segment, en zelfs per individu.