Business integration

Extra flexibel

Met business integration haalt u het volle potentieel uit uw bestaande processen en systemen terwijl u ze blijft gebruiken en uitbouwen. Cnext helpt u om efficiënter te werken aan lagere operationele kosten, met meer omzet en winst als gevolg. Om deze verbeteringen te realiseren, hanteren we onze beproefde methodiek die u kunt toepassen op alle bedrijfsprocessen in diverse sectoren. Zo loopt u geen kansen mis om uw klanten beter te dienen of nieuwe markten aan te boren. We werken met Microsoft Azure, Microsoft BizTalk Server, Azure BizTalk Services en de Azure API service: de meest complete en flexibele software voor vlot integreerbare toepassingen en processen.

 

Order-to-cash

Order-to-cash

Bestellingen correct en efficiënt afhandelen van begin tot eind is soms een uitdaging. Als één schakel van de ketting niet optimaal functioneert, kan dat een blijvende negatieve indruk nalaten, bij uw klanten en dus ook op uw resultaten. Dankzij onze expertise in bedrijfsprocessen en financiële transacties, plus onze verregaande technologische kennis automatiseren we de communicatie rond uw bestellingen, leveringen en facturatie, binnen een voorspelbaar budget. Zo verbetert u uw order-to-cash-proces en minimaliseert u de kans dat er iets misgaat. Cnext helpt ook met document output management. We ontwikkelen documentsjablonen voor e-mail, pdf, web en drukwerk op basis van inzichten en resultaten uit de customer journey, waardoor u uw klanten persoonlijker kunt benaderen.

E-business

E-business

Vindt u het ook moeilijk om vlot gegevens uit te wisselen met andere afdelingen? Of met klanten, leveranciers en partners? Cnext heeft uitgebreide ervaring in e-business en geavanceerde kennis van big data, cloud, Internet of Things (IoT), mobiele business en SaaS-apps. Deze toepassingen helpen u om, in gelijk welke sector, snel en efficiënt in verbinding te staan met uw zakenrelaties. We bepalen uw behoeften voor een succesvolle B2B-integratie en implementeren de nodige technologie. Hierdoor behoudt u of versterkt u uw competitief voordeel, of het nu gaat om ondersteuning van de verkoop, logistiek of facturatie. We bieden ook een service level agreement voor het onderhoud van uw platform om gegevens uit te wisselen en monitoringsoftware om de businessverwachtingen netjes te beheren.

ERP-integraties

ERP-integraties

Om als organisatie vlot samen te werken met partners en klanten, moeten ook uw bedrijfsprocessen dynamisch zijn. Vooral logge ERP-systemen kunnen een struikelblok zijn. Aanpassingen zijn al snel ingrijpend met een gepeperde rekening als gevolg. Ook fusies of overnames betekenen vaak een uitdaging voor een geslaagde integratie. Cnext beschikt over een gespecialiseerd team dat gecertificeerde producten en best practices inzet om SAP, Microsoft Dynamics AX en Baan snel en gemakkelijk te verbinden met uw toepassingen, inclusief die van uw klanten en leveranciers. We analyseren uw behoeften en implementeren de resultaten. Hierdoor zijn uw IT-toepassingen beter afgestemd op uw strategische processen. Zo kunt u zich nog meer richten op samenwerking en op wat de klant van u verwacht.

Mobile business

Mobile business

Uw organisatie wil dat gegevens altijd en overal beschikbaar zijn. Ook buiten het kantoor moeten verkopers, klanten, de distributieafdeling of uw logistiek team vlot toegang hebben tot de bedrijfstoepassingen, zodat ze flexibel en efficiënt aan de slag kunnen. Maar hoe doet u dat op een veilige manier? Dankzij onze gecertificeerde kennis van integratiemethodes zorgt Cnext voor een succesvolle en betrouwbare data-integratie, zodat u uw gegevens ook mobiel kunt raadplegen. We adviseren u over de keuzemogelijkheden en implementeren die met aandacht voor de data en logica, synchronisatie, veiligheid, API-beheer en SOA-governance.

Internet of Things

Internet of Things

U heeft al gehoord van het ‘Internet der dingen’ maar u weet niet wat het voor uw organisatie kan betekenen? Of hoe u het precies kunt aanpakken? Cnext informeert u over de mogelijkheden van de interconnectiviteit tussen alledaagse voorwerpen, uw gegevens en uw netwerk en we implementeren die ook. Met de Azure IoT-suite van Cortana Analytics haalt u het maximale competitief voordeel uit IoT. En dankzij onze expertise en best practices doet u dat op een veilige en gestandaardiseerde manier. U krijgt objectieve en real-time metingen, waardoor uw gegevens accurater en betrouwbaarder zijn. En kunt u sneller bijsturen als dat nodig is.

BizTalk Server en Azure BizTalk Services

BizTalk Server en Azure BizTalk Services

Elke organisatie gebruikt steeds meer software, maar zijn alle processen optimaal op elkaar afgestemd? Of verliest u nodeloos tijd? Cnext versnelt uw processen door onderliggende applicaties zoals ERP, CRM, front office- en back office-toepassingen, met elkaar te integreren. We implementeren en configureren Microsoft BizTalk Server on-premise of in de cloud om processen zo goed mogelijk in te zetten. Dit kan binnen uw bedrijf en zal ook bedrijfsprocessen met partners en leveranciers versnellen.

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Alles draait om connectiviteit. Er zijn steeds meer cloudapplicaties die uw bedrijfsprocessen ondersteunen. Die applicaties kunt u pas optimaal inzetten door uw on-premises toepassingen aan uw online toepassingen te koppelen. Zo kunt u veilig al uw toepassingen via de cloud en mobiel gebruiken. Cnext biedt jarenlange ervaring in EAI en cloudintegratie waarmee uw bedrijfsprocessen sneller en beter kunnen worden uitgevoerd, wat dan weer sneller winst oplevert.