Actionable insights

Extra kennis

U verzamelt steeds meer gegevens en heeft ook toegang tot steeds meer bronnen. Combineer en analyseer om beter te weten wat er omgaat in uw organisatie, bij uw klanten en in de markt.

Forecasting

Forecasting

U wil voorspellen hoe de verkoop van een nieuw product zal lopen? Of hoe u risico’s en onzekerheden minimaliseert? De behoeften van de klant en de marktomstandigheden veranderen constant. Is uw organisatie voldoende dynamisch om daar doordacht op te anticiperen?

Algoritme op maat

Cnext biedt u betaalbare forecasting voor big en smaller data. We integreren Microsoft Cortana Analytics in uw bestaande IT-toepassingen waardoor u beter en sneller inzicht krijgt in de markt, in uw aanbod en zo uw bedrijfsprocessen optimaal afstemt op uw klant. We brengen interne en externe gegevensbronnen samen, verrijken met klanteninformatie afkomstig uit verschillende kanalen en doorlopen het volledige proces van data science via een webservice. Dankzij Cortana, R/Python en onze expertise maken we een forecasting-algoritme op maat. Het resultaat? U krijgt een efficiënter voorraadbeheer, een meer effectieve planning van uw productieproces en een beter zicht op uw onderhoud, waardoor kosten verlagen en uw winst verhoogt.

Customer Analytics

Customer Analytics

U denkt misschien dat data-analyse alleen voor grote bedrijven met veel gegevens is? Of dat data-analyse te duur, moeilijk te integreren of onvoldoende schaalbaar is? Cnext maakt uw klantgegevens toegankelijker door te starten vanuit businessvraagstukken rond retention management, cross-selling, upselling, klantsegmentatie en lead generation.

Betaalbare aanpak

Dankzij onze ervaring met het Cortana Analytics Platform van Microsoft krijgt u snel praktische en meetbare resultaten aan een betaalbare prijs. U krijgt een beter begrip van uw klantprofielen via onze Thunderhead-technologie die digitale klantinteractie omzet in concrete cijfers. Hierdoor kunt u uw aanbod en bedrijfsprocessen beter afstemmen op wat de klant wil en verwacht.

Datamining

Datamining

U wil meer inzicht krijgen in de markt, uw klanten en uw bedrijfsprocessen? U wil degelijke klantprofielen opstellen? En u wil tijdig trends oppikken of ze zelf mee bepalen? De drempel om datamining in te zetten, was tot nu hoog vanwege dure technologie die zich moeilijk liet integreren. Cortana Analytics van Microsoft, gekoppeld aan R/Python verlaagt die drempel.

Evidence based

Dankzij onze ervaring met data-, web-, tekst- en process mining-technieken krijgt u een accuraat inzicht in hoe businessprocessen inwerken op de klant. Vragen moet u niet meer beantwoorden op buikgevoel, u gaat voor een evidence based-aanpak op basis van interne en externe gegevens. We kennen alle stappen in het KDD-proces (Knowledge Discovery in Databases) en hebben de expertise om een businessvraag om te zetten in een aangepast algoritme. Kom een demo bekijken in ons Innovation Lab om snel inzicht te krijgen in wat Cortana Analytics voor u kan doen.

Big data

Big data

Big data is big business, want aan de hand van uw gegevens kunt u waardevolle analyses maken. Dat kan het competitief voordeel zijn waarmee u zich differentieert. Beschikt uw organisatie over de juiste tools, kennis en methodieken om die inzichten uit de beschikbare informatie te halen? En weet u welke inspanning nodig is om uw inzichten om te zetten in resultaten?

Uw meest relevante gegevens

Cnext helpt u waarde te creëren door te bepalen welke gegevensbronnen voor uw organisatie relevant zijn en hoe u die informatie terugkoppelt naar concrete bedrijfsprocessen. Hoe maakt u uw klanten tevreden? Hoe genereert u sneller leads? Hoe kunt u betrouwbaarder forecasten? Op basis van uw interne en externe data bieden we binnen een week meetbare resultaten waarmee we u helpen deze vragen te beantwoorden.

Cortana Analytics

Cortana Analytics

U ziet het belang in van gegevensanalyse, maar weet niet wat de beste aanpak is of hoe u die technologie best integreert? Op basis van Microsoft Cortana Analytics vertalen we uw behoeften in een concrete aanpak. We helpen u om een analysetool uit te bouwen die volledig gekoppeld is aan uw huidige IT-toepassingen, inclusief gegevensintegratie en algoritmes voor segmentatie, customer analytics, forecasting en datamining.

Kom uittesten wat je zoekt

Bezoek vooraf eventueel ons Innovation Lab waar u kunt zien welke mogelijkheden Cortana Analytics biedt.